x

передзвонити

пошук

*Зареєстровані користувачі можуть швидше оформляти замовлення, відстежувати їх статус і переглядати історію покупок.

Авторизація

кошик

Люльки-переноски CooCoo. Європейська якість. Зроблено в Україні

Зручна сумка-переноска CooCoo – це комфорт та безпека для вашої дитини з перших днів життя. Використовувати мобільні люльки CooCoo можна поки ваш малюк не досягне ваги 9 кілограмів. 

Люльки-переноски, які ми виробляємо в Україні з найкращих матеріалів значно полегшать життя і батькам малюка. Поклавши дитину в сумку-переноску, мамі стане значно легше вирушити до поліклініки, в подорож потягом, літаком чи громадським транспортом, в гості. Така подорож буде значно зручніша і мамі і дитині.

Одна з основних переваг сумок-переносок CooCoo – це мала вага. Мобільна люлька CooCoo важить лише 1,2 кілограми. Таким чином, мама з легкістю може піднятись сходами. Батьки часто використовують для цього люльки від візків чи автомобільні автокрісла. Враховуючи вагу і люльок від дитячих візочків і автокрісел - такі подорожі для тендітних мам іноді стають справжньою мукою та серйозним фізичним випробуванням. Порівняно з їх вагою, сумки-переноски CooCoo практично не важать нічого.

При цьому в мобільній люльці CooCoo вашій дитині буде ще й набагато зручніше, комфортніше, приємніше і м’якіше! Адже традиційно в люльках від дитячих візків та автокріслах використовуються синтетичні тканини пофарбовані синтетичними барвниками. До того ж там не завжди є рівне дно (у випадку з автокріслами там його ніколи немає), і для дитини, яка щойно народилася, такі умови для спання не є найкращими.

При цьому сумки-переноски CooCoo виготовлені з найкращих тканин перевірених виробників. Наприклад внутрішні тканини в мобільній люльці CooCoo – це натуральні бавовняні тканини одного з найкращих виробників і виготовлені вони в Іспанії.
Також люльки-переноски CooCoo мають абсолютно рівне і тверде натуральне дерев’яне дно. Для його виготовлення ми використовуємо фінську фанеру високої якості.
Для виготовлення матраца в сумках переносках CooCoo ми використовуємо спеціальний матеріал, що називається Memory Foam. Він набуває форми тіла вашої дитини, і запам’ятовує її. Таким чином сон дитини стає значно комфортнішим і приємнішим.

Розміри мобільної люльки CooCoo (72 см на 35 см) дозволяють зручно розміщувати її в дитячому візочку. Таким чином взимку люлька-переноска CooCoo стане ідеальною заміною конверту. Вона така ж тепла, але набагато зручніша для спання. Крім того в ній зручніше переносити дитину, особливо якщо вона спить. Переміщуючи малюка, який спить, в мобільній люльці CooCoo ви можете його абсолютно не потривожити. В той час такий варіант є практично неможливим при використанні дитячого конверта. Це ще одна велика перевага сумок-переносок CooCoo.
Отже в мобільній люльці CooCoo ваш малюк почуває себе комфортно і вдома, і в подорожі.

Бічні стінки сумки-переноски і узголів'я ущільнені. Зверху переноска закривається теплим клапаном. Люлька має зручні міцні ручки. Мобільна люлька CooCoo має міцну тканину зовні та м'яку натуральну тканину всередині.
Характеристики:
-  Зверху переноска закривається теплим клапаном.

- Має зручні міцні ручки

- Виготовлена ​​з міцної тканини

- Внутрішня оббивка з м'якої натуральної тканини

- Сумку-переноску CooCoo можна прати
- Тверде дно виймається

- Переноска встановлюється на прогулянкові сидіння та всередину люльок практично усіх дитячих візків

- Бічні стінки сумки-переноски і узголів'я ущільнені

- Дно посилено пластиною з натурального дерева

 

Країна виробник: Україна